Παναγία Η Ελεούσα Του Κύκκου Χειροποίητη Αγιογραφία Με Αληθινό Χρυσό 24 Καράτια

10000,00 €
7500,00 €
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ:
2500,00 €
Διαθέσιμο
SKU: AI 93
Διαστάσεις : 70 x 50 x 5,5 cm . Συλλεκτικό έργο τέχνης , χειροποίητη Αγιογραφία σε ξύλο επιχρυσωμένο και στιλβωμένο με φύλλο χρυσού 24 καρατίων με καλλιτεχνικά σχέδια στο χρυσό και φούλ τσουκάνικο.
 Πίσω στο: ΣΤΙΛΒΩΤΑ

Σας καλωσορίζουμε στο εργαστήριο Δια χειρός Ευδυριάδης Λεωνίδας.

Το μοναδικό αυτό χειροποίητο δημιούργημα "Παναγία Η Ελεούσα Του Κύκκου Χειροποίητη Αγιογραφία Με Αληθινό Χρυσό 24 Καράτια", είναι συλλεκτικό κομμάτι και αποτελεί έργο τέχνης. Απεικονίζει την βαθιά προσήλωση στην θρησκευτική μας παράδοση. Έργο δουλεμένο με μεράκι και τεχνοτροπία σύμφωνα με το στύλ και τα κριτήρια που απαιτεί η Μακεδονική σχολή του Αγίου Όρους. Τα έργα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Είναι σκλαλισμένα με τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούσαν πριν αιώνες παραμένοντας πιστοί στην παράδοση.

Στη συλλογή μας θα βρείτε μεγάλη σειρά απο ποιοτικές εικόνες που χαρίζουν μια αίσθηση γαλήνης στο χώρο σας και συνδυάζουν την πίστη με την διακόσμηση. Με την εμπειρία και την τέχνη που διαθέτουμε εκτελούμε οποιο σχέδιο εσείς επιθυμείτε σε προσιτές τιμές εργαστηρίου.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ευδυριάδης Λεωνίδας.