ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η οικογενειακή επιχείρηση Δια Χειρος Ευδυριάδη Λεωνίδα είναι κατάστημα πώλησης χειροποίητων Εικόνων - Αγιογραφιών  μέσω του Διαδικτύου που έχει έδρα στην οδό   Αγίου Δημητρίου 80 στην Θεσσαλονίκη με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 739-682, 2310 733-910 , 6983316789 .Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα  Δια Χειρός Ευδυριάδη το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.evdiriadis.com.gr. Η χρήση του e-shop μας προϋποθέτει την αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και λεπτομερώς. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό  , αλλιώς τεκμηριώνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού μας ιστοτόπου συμφωνούν ότι:

• θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά-αληθή τους στοιχεία ατομικά και φορολογικά στις φόρμες επικοινωνίας που θα συμπληρώνουν επιμελώς.

• θα χρησιμοποιούν το e-shop σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη ,  δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες και παραλείψεις που έχουν σκοπό ευσυνείδητα ή ακόμη και ασυνείδητα να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το https://www.evdiriadis.com.gr.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και  να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος evdiriadis.com.gr , οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο . Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους  πελάτες για οποιαδήποτε μεταβολή θα υπάρξει μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος . Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει και αξιολογεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης , καθώς η χρήση του eshop μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγει ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων  των φωτογραφιών ,των κειμένων , των γραφικών, και του λογισμικού) και των υπηρεσιών του e-shop που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ( copyright ©  ) και ανήκουν αποκλειστικά στην οικογενειακή επιχείρηση Δια χειρός Ευδυριάδη( evdiriadis.com.gr ) (η οποία μονο αυτή εχει τα δικαιώματα αντιγραφής – εκμετάλευσης παντός τύπου  – των σχεδίων και των προιόντων της) . Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του e-shop μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα , οι Αγιογραφίες και  τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα evdiriadis.com.gr  ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του evdiriadis.com.gr  ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Διότι το εμπορικό σήμα αποτελεί προιόν πνευματικής ιδιοκτησίας και περουσιακό στοιχέιο του δικαιούχου που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η οικογενειακή επιχείρηση Δια χειρός Ευδυριάδη Λεωνίδα. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η οικογενειακή επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες  παρέχονται μέσω του e-shop https://www.evdiriadis.com.gr , στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα evdiriadis.com.gr  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Η οικογενειακή επιχείρηση Δια Χειρός Ευδυριάδη Λεωνίδα καταβάλει κάθε μέγιστη δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία, ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του e-shop. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη,


ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες.

Οι πληροφορίες που παρέχονται σε εμάς  χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που θα μας  ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

•  προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση του e-shop.

• προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού μας κοινού.

• προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το evdiriadis.com.gr  και ο δικαιούχος Ευδυριάδης Λεωνίδας έχει το  αποκλειστικό δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του e-shop , καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του e-shop της.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας , δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD είναι προσωπικά και για την δική σας ασφάλεια μην τα δίνετε σε τρίτους.

Στο πεδίο E-MAIL τοποθετήστε ένα ενεργό e-mail καθώς σε αυτό θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της παραγγελίας που θα κάνετε .