Η οικογενειακή επιχείρηση Δια Χειρός Ευδυριάδη Λεωνίδα δημιουργήθηκε το 1995 και έχει εδρα την Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα.
Δημιουργοί της επιχείρησης είναι ο Λεωνίδας Ευδυριάδης, που ειδικεύεται στο τμήμα κατασκευών και ξυλογλυπτικής και η σύζυγος του Βαια Ευδυριαδή που ειδικεύεται στο τμήμα ζωγραφικής και Αγιογραφίας.
Με την φώτιση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και την εμπειρία πολλών δεκαετιών κατά παραχώρηση Του, η επιχείρηση ειδικεύεται στην χειροποίητη κατασκευή και Αγιογράφηση ξυλόγλυπτων Εικόνων, κορμών δέντρων , στιλβωτών εικόνων με τσουκάνικο και επιχρύσωση αληθινού Χρυσου 24Κ, με πολύτιμες πέτρες SWAROVSKI και αληθινά μαργαριτάρια. Κύριο επίσης σημείο μας είναι η αγιογράφηση Ιερών ναών και ιερών μονών καθώς και η δημιουργία Έργων Τέχνης για ξενοδοχειακές μονάδες .
Σε συνέχεια της πορείας αυτής εντάχθηκαν στο δυναμικό της επιχείρησης τα τέκνα μας Ευδυριάδης Αναστάσιος και Ευδυριάδης Ελευθέριος με σπουδές του Ανώτατου Πανεπιστημιού Καλών Τεχνών της Ελλάδος. Ο Ευδυριάδης Αναστάσιος ειδικεύεται στην δημιουργία στιλβωτών εικόνων με τσουκάνικο και επιχρύσωση αληθινού Χρυσού 24Κ με πολύτιμες πέτρες SWAROVSKI και αληθινά μαργαριτάρια. Ο Ευδυριάδης Ελευθέριος ειδικεύεται στην ζωγραφική έργων τέχνης και Αγιογράφηση Ναών και Εικόνων.
Η οικογένεια Ευδυριάδη συγκροτεί ένα σύγχρονο εργαστήρι που διαθέτει την παραγωγή του παγκοσμίως. Όλα τα έργα τέχνης κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου με το χέρι. Η επιχείρηση Δια Χειρός Ευδυριάδη Λεωνίδα κατάφερε να καταλάβει εξέχουσα θέση στην αγορά πραγματοποιώντας εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, του Ισραήλ, της Ρωσίας.
Κάθε έργο με την υπογραφή Δια χειρός Ευδυριάδη Λεωνίδα είναι ένα μοναδικό χειροποίητο κομμάτι μιάς καλλιτεχνικής έκφρασης από τη μεγάλη σειρά εικόνων που σας χαρίζουν μια αίσθηση γαλήνης στο χώρο σας και συνδυάζουν την πίστη με την διακόσμηση.

alexandros
evdiriadis sign